Nyheder

CMI er ny distributør af Cort i Danmark
Når det kommer til produktion af El-guitarer, akustiske guitarer og basser, hører Cort til blandt de allerstørste producenter i verden.
Der er gennemgående tale om høj kvalitet og flot finish til rigtig gode priser, hvilket blandt andet ses ved at flere instrumenter er udstyret med dele som normalt kun findes på langt dyrere instrumenter. Første sending er på vej, men allerede nu kan vi hjælpe med flere modeller.
https://www.cortguitars.com/

 

ESP Ltd EC1000 har i mange år været en af vores bedst sælgende modeller, og ikke uden grund.
Til prisen er det en fantastisk guitar, og det er ikke kun os der bliver ved med at være imponerede !
https://www.espguitars.com/articles/2012750-ltd-deluxe-ec-1000-1-on-zzounds-all-star-list

 

M303-3
En af de mest interessante nyheder fra MXR er nu på vej. MXR M303 clone looper !
Med en lang række spændende features som f.eks. double-time loop, half-time loop, reverse loop og valget mellem buffered eller true-bypass er MXR gået langt for at skabe en loop pedal der ikke drukner i mængden. Med en forventet streetprice på kr. 1.350,- er vi sikre på at MXR clone looper vil blive en bestseller på højde med Carbon Copy Delay og andre klassikere fra MXR !
Forudbestil nu og forvent en levering tæt på 1. oktober.

 

 

 

 

 

Det vælter ind med fede nyheder fra Dunlop. Nyt på lageret er blandt andet de nye stofbeklædte MXR instrumentkabler samt 2 slags højttalerkabler med enten Jack-Jack eller Speakon-Speakon. Derudover kom der også lidt nyt fra Way Huge, nemlig Mini Supa-Lead.
DCIW12R DCSKHD3 WM31